BOCCE’DE ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
PAYLAŞ
12 Şubat 2016

Bolu Belediyespor Bocce Bowling ve Dart Antrenörümüz ve Sporcumuz Emine Aydoğdu 12-15 Şubat tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde yapılacak olan Uluslararası Bocce Volo turnuvasında ülkemizi temsil edecek.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından antrenörümüz aynı zamanda milli takım antrenörümüz Taner Şanlı ve milli oyuncumuz Emine Aydoğdu, 12-15 Şubat 2016 tarihleri arasında Fransa’da yapılacak olan Uluslararası Bocce Volo turnuvasında ülkemizi temsil edecek.

-DAVET-

“12-15 Şubat tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenecek olan Uluslararası Bocce Volo turnuvasında kulübümüz sporcusu Emine Aydoğdu (2000 doğumlu Spor Lisesi Öğrencisi) Milli Takım sporcusu olarak ülkemizi temsil edecektir. Bu turnuvada sporcumuzun yanı sıra antrenörümüz Taner Şanlı’da Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından Milli takım antrenörü olarak görevlendirilmiştir”

Bolu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, antrenörümüz Taner Şanlı ve Sporcumuz Emine Aydoğdu’ya Uluslararası Bocce Volo turnuvasında başarılar dileriz. 

Bahçelievler Mahallesi Leylak Sokak Baro Evi No:27/1  Merkez / BoluTel: 0374 210 29 29Faks: 0374 210 29 29