FRANSA’DA BOLU BELEDİYESPOR RÜZGARI

17 Şubat 2016

Bolu Belediyespor Bocce Bowling ve Dart Antrenörümüz Taner Şanlı ve Milli Sporcumuz Emine Aydoğdu 12-15 Şubat tarihleri arasında Fransa’nın Lyon kentinde yapılan Uluslararası Jeannot Vedrine Volo Bocce turnuvasında ilimizi temsil etti. Milli Sporcumuz Emine Aydoğdu Volo altın nokta disiplininde bronz madalya kazandı.

Fransa’nın Lyon kentinde 12-15 Şubat tarihleri arasında yapılan Uluslararası Jeannot Vedrine Volo Bocce turnuvasında Bolu Belediyespor Milli sporcumuz Emine Aydoğdu Volo Altın Nokta disiplininde bronz madalya kazandı. 4 gün süren turnuvada rakipleriyle kıyasıya mücadele eden sporcumuz ve antrenörümüz Taner Şanlı, katıldıkları yarışmalar sonunda bronz madalya ve kupa ile ilimize döndü.

Bolu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu olarak antrenörümüz Taner Şanlı ve Milli Sporcumuz Emine Aydoğdu’yu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.