BOCCE’DE SPORCULARIMIZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

26 Mayıs 2016

Bolu Belediyespor Kulübü Bocce Sporcularının oluşturduğu Sakarya Ortaokulu Mersin’de yapılan Okul Sporları yarışmalarında tüm rakiplerini yenerek final grubunda 1. Olarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Mersinde önceki gün düzenlenen Okul Sporları yarışmalarında Bolu Belediyespor Kulübü Bocce Sporcularının oluşturduğu Sakarya Ortaokulu, turnuvada yarıştığı rakiplerini yenerek adını final grubuna yazdırdı. Final grubunda isi güçlü rakiplerini geçen kulübümüzün sporcularından oluşan Sakarya Ortaokulu final grubunu 1’inci tamamlayarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Bolu Belediyespor Kulübü olarak, Mersinde düzenlenen yarışmalarda ilimizi en iyi şekilde temsil eden ve Türkiye Şampiyonu olan sporcularımızı tebrik ederiz.