HENTBOL TAKIMIMIZ 2.LİGDE

1 Temmuz 2016

Bölgesel Ligde büyük başarılara imza atan Bolu Belediyespor Bayan Hentbol Takımımız 2.Lige yükselme maçlarında Ankara’da oynadığı maçlar sonunda dün turnuvanın ilk günü karşılaştığı güçlü rakibi Trabzon Yalıspor’u 28-22 mağlup ederek adını 2.Lige yazdıran üçüncü takım oldu.

Bayan Hentbolunda Bolu'nun en büyük takımı olan Bolu Belediyespor Bayan Hentbol Takımımız Bölgesel Amatör Liginde aldığı başarılı sonuçlardan sonra 2.Lige yükselme maçlarına katılmaya hak kazanan takımımız Ankara’da birbirinden güçlü rakiplerle mücadele etti. 2.Lige çıkma maçlarında karşılaştığı rakiplerinden sadece 1 tanesi ile berabere kalan Bolu Belediyespor Bayan Hentbol Takımımız, bugün Ankara Cebeci Yaşar Seçim Spor Salonunda oynadığı maçta Trabzon Yalıspor’u 28-22 mağlup ederek 2.Lig biletini kapan üçüncü takım oldu.

Karşılaşmayı Ankara Çankaya karşılaşmasında yaşanan hakem sıkıntılarından dolayı Merkez Hakem Kurulu Başkanı Barbaros Yılmaz'da izlerken, temsilcimiz karşılaşma sonrasında plaketini Türkiye Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Barbaros Mutlu Kadıoğlu'nun elinden aldı.

OYUNCU KADROMUZ: Gamze Yılmaz, Ayşen Sarı, Seda Saygan, Kübra Kandemir, Pelin Varlık, Sema Şen, Duygu Eser, Dilara Sezdim, Dilara Kayabaş, Ceyda Körçoban, Berivan Çakır, Nazlı Salmanlı, İrem Yeşildal, Tuğçe Taşkın, Busenur Orhan, Aylin Ergin, Simanur Özdemir, Cansu Diktaş, Hanife Çeliker

ANTRENÖR: Sercan Marangoz

YARDIMCI ANTRENÖR: Ümit Yıldırım