BOCCE’DE MİLLİ GURURUMUZ EMİNE AYDOĞDU

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
PAYLAŞ
24 Ekim 2016

20-22 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapılan Uluslararası Bocce Turnuvasında kulübümüz sporcusu Emine Aydoğdu ve kulübümüz antrenörü Taner Şanlı ilimizi ve ülkemizi temsil etti. Milli sporcumuz Emine Aydoğdu Volo Branşında 1. olurken, Açık Open Petank turnuvasında 3. olarak ülkemize 2 madalya kazandırdı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından 20-22 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapılan Uluslararası Bocce Turnuvasında kulübümüz ve ülkemizi antrenörümüz Taner ŞANLI (Milli Takım Antrenör), kulübümüz sporcusu Emine AYDOĞDU (Milli Takım Sporcusu) temsil etti. Antalya’da 3 gün süren turnuvada antrenörümüz ve sporcumuz ülkemize 2 madalya kazandırdı. 11 ülke sporcuları ile yarışan milli sporcumuz Emine Aydoğdu  Volo branşında 1. Olurken, Açık Open Petank turnuvasında da 3.oldu ve ülkemize 2 madalya kazandırdı.

Bolu Belediyespor Yönetim Kurulu olarak, antrenörümüz Taner Şanlı ve sporcumuz Emine Aydoğdu’ya Antalya’da yapılan Uluslararası Bocce Turnuvasında gösterdikleri üstün başarıdan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

Bahçelievler Mahallesi Leylak Sokak Baro Evi No:27/1  Merkez / BoluTel: 0374 210 29 29Faks: 0374 210 29 29