TÜRKİYE 3.LÜĞÜ BELEDİYESPOR’UN

8 Şubat 2017

Turkcell Türkiye U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonası, İstanbul’da sona erdi. İki günlük şampiyonada toplam 72 madalya sahibini buldu. Bolu Belediyespor sporcuları katıldıkları 4*400 Bayrak koşusunda Türkiye 3.sü olarak Bolu iline bir madalya daha kazandırdılar.

İstanbul Ataköy Aslı Çakır Alptekin Salonunda 4-5 Şubat tarihleri arasında yapılan Turkcell Türkiye U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonası tamamlandı. Toplamda 72 madalyanın dağıtıldığı şampiyonada Bolu Belediyespor Atletizm takımı sporcuları da kürsüye çıkanlar içerisinde yer aldı. 4*400 Bayrak koşusunda Antrenör Özlem Yavuz Süzek komutasında Bolu ilini temsil eden Belediyesporlu, Erdi Sert, Berkay Nuri Koç, Kerem Ataş ve Oğuzhan Özkan yaptıkları 3:38:67 lik performansı ile Türkiye 3.sü oldu.

Bir hafta içerisinde 2 farklı branşta 2 madalya ile Bolu ilini en üst düzeyde temsil eden Belediyesporlu sporcular gururlandırırken, Antrenör Özlem Yavuz Süzek ise farklı branşlarda madalya ile Bolu ilini temsil edilebileceğini gösterdi.