BÜŞRANUR ÇAKIROĞLU TÜRKİYE 2.Sİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
PAYLAŞ
23 Mart 2017

Skeet Grup Eleme Yarışmaları 17-19 Mart tarihlerinde Mersin Erdemli’de gerçekleştirildi. Genç Bayanlardan kulübümüz sporcusu Büşranur Çakıroğlu Türkiye 2.liği elde etti.

Mersin Erdemli’de Skeet Grup Eleme Yarışmalarında tüm kategorilerde toplamda 140 sporcu yarıştı. Sporcular katıldığı yarışmalarda; Büyük Erkekler kategorisinde; İzmir Atıcılık İhtisas Kulübü'nden Fuat Çakar müsabakayı lider olarak tamamladı. Çakar'ı, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nden Erol Hakan Yılmaz ve İstanbul Avcılık Atıcılık Spor Kulübü'nden Murat Uğur takip etti.

Genç Erkekler kategorisinde ise Bilgin Atıcılık Spor Kulübü imzası vardı. Kulüp oyuncusu Onur Atak altın madalya kazandı. Yine Bilgin Atıcılık Spor Kulübü'nden Ali Çeler ikinci, Kemal Madencioğlu ise üçüncü oldu.

Veteran Erkekler kategorisinde(60 yaş ve üzeri) Eskişehir Merkez Avcılık Atıcılık'tan Ahmet Işıktan grubunu birinci sırada tamamladı. Işıktan'ı Eskişehir Merkez Avcılık Atıcılık'tan Kadir Bilek ve Çukurova Avcılık Atıcılık Spor Kulübü'nden Salim Canoğulları takip etti.

Büyük Bayanlar kategorisinde Bilgin Atıcılık Spor Kulübü'nden Nur Banu Özpak en yüksek puanı topladı. Özpak'ı, Bursa Merkez Avcılık Atıcılık'tan Duygu Tüzün ve İzmir Avcılık İhtisas Kulübü'nden İzel Aydın takip etti.

Bahçelievler Mahallesi Leylak Sokak Baro Evi No:27/1  Merkez / BoluTel: 0374 210 29 29Faks: 0374 210 29 29