YILDIZ KIZLAR TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
PAYLAŞ
24 Mayıs 2017

Kulübümüzün alt yapı takımı olan Bolu Belediyespor İnkılap İlköğretim Okulu takımımız Karabük’te düzenlenen Yıldız Bayanlar Voleybol Grup müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek grup birincisi olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

İlimizin en güçlü branşlarından olan Voleybol, Bolu Belediyespor İnkılap İlköğretim Okulu olarak ismini duyurmaya devam ediyor.  Bolu Belediyespor İnkılap İlköğretim Okulu 17-21 Mayıs tarihleri arasında Karabük’te oynanan Yıldız Bayanlar Voleybol Grup müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek grup birincisi olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı. Bolu Belediyespor İnkılap İlk Öğretim Okulu kendi yaş gurubundan küçük oyuncular ile finallere gitmesi Bolu Voleybolunun emin ellerde olduğunu birkez daha kanıtladı. Yıldız Bayan Takımımız, turnuvanın 1.günü Düzce’yi 3-0, ikinci gün Zonguldak’ı 3-0, üçüncü gün sabah Bartın’ı 3-0 ve akşam ise Sakarya’yı 3-1 mağlup etti.

 

ANTRENÖR: Tayfun Urluoğlu

YARDIMCI ANTRENÖR: Büşra Kışlak

OYUNCULAR: Şeza Demir, Özlem Yavuzaslan, Sıla Gök, Busenur Çimen, Beyza Başaran, Kader Kalincik, Eli İrem Gülkanat, Büşra Çayır, Rukiye Demirel, Damla Güven, Berra Ersoy, Maide Gökçe Karkın, Ceren Şenel 

Bahçelievler Mahallesi Leylak Sokak Baro Evi No:27/1  Merkez / BoluTel: 0374 210 29 29Faks: 0374 210 29 29