BOLU BELEDİYESPOR'DA URLUOĞLU DÖNEMİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
PAYLAŞ
20 Temmuz 2018

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız 2018-2019 sezonu öncesi çalışmalarına başladı. Başkan Engin Alemdar ve Yönetim Kurulu bu sezon takımın başına uzun yıllardır Bolu Belediyespor Alt Yapısında görev yapan Tayfun Urluoğlu'nu getirdi.

2018-2019 sezonu öncesi ince eleyip sık dokuyan Bolu Belediyespor Yönetim Kurulu, transfer çalışmalarına başladı. Öncelikli olarak antrenör sorununu çözmek için bir çok hoca ile görüşme yapan yeşil-beyazlı yönetim, daha sonra değerlendirmeye aldığı hoca adayları içersinde uzun yıllardır kulübümüz alt yapısında görev yapan ve A Takım'da bir dönem yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Bolulu genç çalıştırıcı Tayfun Urluoğlu ile anlaşma sağladı.

TAYFUN HOCAYA GÜVENİYORUZ

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Alemdar "Uzun zamandır dışarıdan getirdiğimiz hocalarla çalışıyorduk. Bu sezon öncesi de yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantı sonrası özümüze dönelim, Bolulu hocalarla çalışalım istedik. Bunun neticesinde kulübümüzün alt yapısında uzun süredir görev yapan ve bir dönemde A Takımda yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Tayfun Urluoğlu ile anlaşma kararı aldık. Tayfun hocamızın, bilgi ve birikimine inanıyoruz güveniyoruz. Kulübümüze hayırlı uğuru olsun" dedi.

Bahçelievler Mahallesi Leylak Sokak Baro Evi No:27/1  Merkez / BoluTel: 0374 210 29 29Faks: 0374 210 29 29