BELEDİYESPOR KARATE' Sİ 2018’İ REKORLA TAMAMLIYOR

21 Kasım 2018

Bolu da en çok yapılan branşlardan biri olan Karateyi bünyesinde bulunduran Bolu Belediyespor Kulübü çocuk ve gençleri sporla tanıştırmaya, onları örnek bir birey olma yolunda yetiştirme devam ediyor.

Yılın bitimine 1.5 ay kalmasına rağmen lisanslı sporcu sayısı  Karate branşında 775’e ulaştı. Yılın her günü bünyesine yeni sporcu kabul eden ve yaş gruplarına göre haftanın 7 günü çalışmalarını 17 Temmuz spor salonunda yürüten Bolu Belediyespor Karate kursları antrenörümüz İbrahim Damar nezaretinde ücretsiz şekilde devam ediyor. Kurslara 4 yaş itibariyle sporcu kabulü yapılmaktadır. Amatör branşlar şube başkanı Erdem Yılmaz ‘’ Amatör branşlarımıza Bolu halkımızın ilgisi çok güzel ve bu bizi oldukça memnun ediyor ama yeterlimi tabi ki değil. Her sene daha fazla çocuğa ulaşmayı ve onları kazanmayı sosyal sorumluluğumuz olarak görüyorum’’ şeklinde konuştu.