GELECEĞİN SULTANLARI MAĞLUP! 0-3

26 Kasım 2015

Türkiye Voleybol Bayanlar 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Bolu Belediyespor İnkılap İlk Öğretim Okulu takımımız ligin 5.haftasında sahasında Ankara temsilcisi Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Takımımız maçtan 3-0 yenik ayrıldı.

Bayanlar 3.Liginde mücadele eden geleceğin Sultanları Bolu Belediyespor İnkılap İlk Öğretim Okulu Bayan Voleybol Takımımız ligin 5.haftasında 17 Temmuz Spor Salonu’nda Ankara temsilcisi Karşıyaka'yı konuk etti. Lige galibiyetle başlayan fakat daha sonraki iki hafta galibiyet alamayan Geleceğin Sultanları geçen hafta güçlü rakibi ODTÜ'yü deplasmanda devirmeyi başardı. Geride kalan 4 haftada 2 galibiyet 2 mağlubiyet alan Bolu Belediyespor İnkılap İlk Öğretim Okulu takımımız bir üst sırasında bulunan Ankara temsilcisi Karşıyaka karşısında galibiyetle ayrılarak üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyordu. Maça tutuk başlayan geleceğin sultanları ilk seti 25-18 kaybedince konuk ekip maçta 1-0 üstünlük sağladı. İkinci sette daha rahat bir oyun oynayan Ankara ekibi bu seti de 25-15 aldı ve maçta durumu 2-0’a getirdi. Maçın üçüncü setinde temsilcimiz rakibiyle başa baş bir oyun oynadı. Seti Ankara ekibi 26-24 alınca maçtan da 3-0 galip ayrıldı.

Bolu Belediyespor İnkılap İlk Öğretim Okulu Takımımız 29.11.2015 Pazar günü deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.