BADMİNTON TAKIMIMIZ ANKARA’DA

8 Aralık 2015

Bolu Belediyespor Badminton Takımımız 09.12.2015 tarihinde Ankara’da yapılacak olan İnce Life Türkiye Badminton Ligi Müsabakalarında Bolu’yu temsil edecek. Ankara’da yapılacak müsabakalara 11 sporcu ile katılan takımımız Bolu’ya kupalarla ve madalyalarla dönmeyi hedefliyor.

2015-2016 Sezonu öncesi ilk maçlarına çıkacak olan Bolu Belediyespor Badminton takımımız yarın Ankara’da başlayacak olan Life Türkiye Badminton Ligi Müsabakalarında Bolu’yu temsil edecek. Sezon başından beri çalışmalarını Antrenörüöüz Metin Gatfar eşliğinde 17 Temmuz Spor Salonunda sürdüren badminton takımımız Ankara’da yapılacak müsabakalarda 11 oyuncu ile yarışacak.

İNANIYORUZ

Ankara’da yapılacak turnuva öncesi sitemize açıklamalarda bulunan Bolu Belediyespor Badminton Antrenörümüz Metin Gatfar “Bolu’yu ve Bolu Belediyespor’u Ankara’da yapılacak müsabakalarda temsil edeceğiz. Oyuncularımıza güveniyorum. İnanıyoruz ki Bolu’ya kupa ve madalyalarla döneceğiz” dedi.

Bolu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu olarak sporcularımıza ve antrenörümüze müsabakalarda başarılar diliyoruz.