BOLU BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIM OYUNCULARIMIZIN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
PAYLAŞ
19 Ekim 2020

2020-2021 TVF Sigorta Shop Kadınlar 1.Lig’inde ki temsilcimiz ligin ikinci haftasında Merinos Voleybol İle karşılaştı. Çekişmeli geçen mücadele gülen taraf Bolu’nun Sultanları oldu. Tie break setine uzayan maçta son sete ağırlığını koyan temsilcimiz parkeden mutlu ayrılan taraf oldu.

Maç sonunda takım oyuncularımızda Elif Uzun, Elif Kavrar, Dilara Yergün ve Ceren Baysal maç sonu açıklamalarda bulundular. Takım kaptanımız Elif Uzun; ”Evimizde ilk maç olduğu için biraz heyecan sardı bizi. İlk defa başkanlar olsun 25 kişilik kontenjanımız olsun. İnsanlar bizi izlemeye geldiler bundan dolayı onlara güzel performans göstereceğiz diye biraz heyecanlandık. Normalde Bolu’nun oynaması gerektiği gibi oynamadık. Geriden gelerek güzel bir galibiyet aldık. Darısı sezon sonu şampiyonlukta.” dedi.

1 numaralı formasıyla bu sene takımımıza transfer olan libero oyuncusu Elif Kavrar; “İki tarafı da tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç oldu. Ama bizim takımımız bu değil. Bizim takımımız daha güçlü. Sadece ben bunu şuna veriyorum. Daha sezon yeni başladı. Her takımın yaşadığı sıkıntı gibi bizimde oturtamadığımız şeyler var. Ama önemli olan buradan bu şekilde galibiyet alabilmek. Bence en mutlu olduğumuz şey bu. Sadece eksiklerimizi gördük hocamızda görmüştür eminim ki antrenmanlarda daha çok çalışacağız. Yani gözyaşı, mutluluk, sevinç, ter bu sezonu şampiyon bitireceğimizi düşünüyorum. İnşallah da böyle olur bunun için savaşacağız başaracağız.” dedi.

Takımımızın genç oyuncularından 1998 doğumlu Dilara Yergün ise; “Valla sezonun ikinci maçı bu. Geçen hafta çok güzel bir oyun sergiledik. İlk başta biraz aksamalar oldu ama daha sonra takım olarak birbirimizin hatalarını tamamlayarak telafi ederek galibiyeti getirdik. Çok mutluyum ben. Takımımızdan da çok memnunum. Daha da iyi olacağına inanıyorum.” dedi.  

Yeşil-beyazlı ekibimizin tecrübeli isimlerinden orta oyuncu Ceren Baysal; “Bolu halkı bizi izlemeye devam etsin. Zor bir gündü bugün bizim için. Ama galip gelmek her şeyden önemli tabi. Önümüzde ki maçlarda daha iyi performanslar sergileyeceğimizi düşünüyorum. Bolu halkının desteğini hissediyoruz. Maça gelmek isteyen çok fazla insan vardı. İnşallah hep beraber seyircimizle oynayacağımız günler gelir.” dedi.

Bahçelievler Mahallesi Leylak Sokak Baro Evi No:27/1  Merkez / BoluTel: 0374 210 29 29Faks: 0374 210 29 29