VOLEYBOL’DA ALT YAPI ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

11 Temmuz 2021

Bolu Belediyesporumuz'da daha önce açıklanan alt yapı çalışmaları resmen başladı.

Bolu Belediyespor ile ilimizde son yıllarda oldukça artan voleybol sevgisi sonrası kulübümüzün yeni dönemde planlamaya aldığı alt yapı çalışmaları resmen başladı. Yaklaşık 1 ay önce duyurulan ve bir çok kız çocuğumuzun başvurduğu alt yapı çalışmaları 17 Temmuz Spor Salonunda başladı. Baş antrenörümüz Salih Yergin ve teknik heyetimiz nezaretinde yapılan çalışmalara genç sporcularımızın yanı sıra ailelerimizde çalışmalara yoğun ilgi gösterdiler. Belirlenen program dahilinde çocuklarına spor yaptırmak isteyen, ailelerimizin Bahçelievler Mahallesi Leylak Sokak Eski Baro Evi’ne giderek ya da 0531 454 10 14 irtibat numarasını arayarak bilgi alabilirler.