BAŞARILI KALECİMİZDEN AÇIKLAMALAR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
PAYLAŞ
2 Aralık 2020

THF Kadınlar 1. liginde son 5 maçtır yenilmezliğini sürdüren Kadın Hentbol takımımızda genç kalecimiz Seda İrem Güleç resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Sezona Pandemi dolayısıyla geç başladıklarını aktaran kalecimiz Seda İrem Güleç o dönem spor salonlarının açık olmamasından dolayı sadece koşular yapabildiklerini, sonrasında salonların açılması ile birlikte takımla birlikte çalışmaya başlayabildiklerini belirtti. 

Devam eden ligle ilgili olarak ise  "Son 5 maçta mağlup olmadık gayet güzel bi başarı elde ettik. En son oynadığımız Bursa maçında karşılaşmaya güzel başladık ve müsabaka içinde yaptığımız bireysel hatalar yüzünden bir ara rakibimizi maça ortak etsek te son dakikalarda sonucu lehimize çevirmesini bildik. Bu sezon ilk hedefimiz ligde orta sıralarda olmak olsa da bu inançla maçlarımızı mağlup bitirmeden geçirirsek süper lige çıkma hedefimiz de olacağını düşünüyorum. Bu başarılarımızda kulübümüzden ve Bolu halkından çok büyük destekler aldık. Almaya devam ettiğimiz sürece başaramayacağımız bir şey yoktur. Takım olarak buna inanıyoruz. Bolu'ya güzel sevinçler yaşatmak istiyoruz" dedi.

Bahçelievler Mahallesi Leylak Sokak Baro Evi No:27/1  Merkez / BoluTel: 0374 210 29 29Faks: 0374 210 29 29