BELEDİYESPOR’DAN BİR MİLLİ SPORCU DAHA

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
PAYLAŞ
12 Şubat 2016

Bolu Belediyespor Muay Thai sporcumuz Mustafa Açıcı Türkiye Muay Thai Şampiyonu oldu. Ayrıca sporcumuz Aybars Başar Çocuklar/Minikler Kategorisi 56 kg sıkletinde Türkiye üçüncüsü oldu. Emirhan Çetin ve Berke Özdemir çeyrek finale kadar yükseldi.

Bolu Belediyespor ve Milli Takım Antrenörü Sabri Damar bu şampiyonluk sonucunda ilimizden Milli Takıma sporcu kazandırdı. Kulübümüzü ve İlimizi Büyükler kategorisi 63,5 kilo sporcusu Mustafa Açıcı 28 Ocak ile 07 Şubat 2016 tarihleri arasında Aydın/Söke ilçesinde düzenlenen Çocuklar, Gençler, Büyükler Bay ve Bayanlar Türkiye Şampiyonasında tüm rakiplerine açık ara üstünlük sağlayarak Türkiye Şampiyonluğuna ve Milli Takım Sporculuğuna ulaştı. Ayrıca sporcumuz Aybars Başar Çocuklar/Minikler Kategorisi 56 kg sıkletinde Türkiye Üçüncüsü oldu. Emirhan Çetin ve Berke Özdemir çeyrek finale kadar yükseldi. Türkiye Muay Thai Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan söz konusu Türkiye Şampiyonasına 65 il, 300 spor kulübünden 2.000 sporcu katıldı.

DAMAR MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Bolu Belediyespor ve Muay Thai Milli Takım Antrenörü Sabri Damar müsabaka sonrası şu açıklamalarda bulundu “Kulübümüze ve Bolu’muza bu önemli başarıyı kazandırmaktan çok mutlu olduğunu ve artık sporcumuzun milli takımda hem Bolu’yu hem Türkiye’yi temsil edeceğini, ayrıca diğer sporcularımızın da çok iyi mücadele verdiler, Bolu’da Muay Thai sporunun giderek çok daha iyi yerlere geleceğinden eminim” dedi. 

Bahçelievler Mahallesi Leylak Sokak Baro Evi No:27/1  Merkez / BoluTel: 0374 210 29 29Faks: 0374 210 29 29